Mobiele menu

Senioren

Sinds januari 2020 ontvangen we bij onze Risk Factory senioren. Dit zijn bijvoorbeeld afdelingen of verenigingen die als groep bij ons op bezoek komen. Daarbij staat het beleven van gezondheids- en veiligheidsrisico’s centraal.

Alle senioren die tot nu toe onze Risk Factory hebben bezocht, beoordelen ons met een 8,4. 

Senioren krijgen uitleg bij een scenario
Senioren bekijken samen begeleider een paaltje in de Risk Factory

Onze Gezondheids- en veiligheidsscenario's

In nagebootste praktijksituaties ervaren senioren hoe om te gaan gezondheid- en veiligheidsrisico's én leren ze hoe te handelen. Dat doen we met 9 realistische en interactieve scenario's. De scenario’s zijn in afstemming met KBO Limburg ontwikkeld. Ook zijn praktijkervaringen van hulpverleningsdiensten hierin meegenomen.

Meer informatie zie je op YouTube: Sfeervideo Risk Factory Limburg-Noord.

praktische informatie

Een bezoekje aan onze Risk Factory neemt ongeveer een dagdeel in beslag. Het bezoek zelf duurt 3 uur. In overleg maken we afspraken over het tijdstip van bezoek.

We ontvangen uitsluitend één groep senioren tegelijkertijd. Vooraf maken we afspraken over hoe het bezoek eruit komt te zien. De groep senioren is drie uur in de Risk Factory en beleeft allerlei scenario’s op het gebied van gezondheid en veiligheid. Halverwege is er pauze met koffie, thee en een versnapering. 

Een bezoek aan de Risk Factory met eigen vervoer kost €9,00 euro per deelnemer. Een bezoek is dan mogelijk vanaf 16 personen tot en met 32 personen.

Wil je met de groep gebruik maken van ons busvervoer, dan kost een bezoek aan de Risk Factory €14,00 euro per deelnemer. Dit is mogelijk vanaf 20 personen tot en met 32 personen. Op de dag zelf wordt de groep bij een vooraf afgesproken ophaalplek door onze bus opgehaald. Na afloop brengen we de groep weer terug naar de plek waar ze ook opgehaald zijn.

Leuk dat jullie met een groep, afdeling of vereniging een bezoek willen brengen aan onze Risk Factory. Jullie zijn van harte welkom. We ontvangen jullie graag. Stuur ons een mail, dan nemen wij contact op om een bezoek in te plannen. 

Stuur een e-mail naar [email protected]