Mobiele menu

Senioren

Sinds januari 2020 ontvangen we bij onze Risk Factory senioren. Dit zijn bijvoorbeeld afdelingen of verenigingen die als groep bij ons op bezoek komen. Daarbij staat het beleven van gezondheids- en veiligheidsrisico’s centraal.

Alle senioren die tot nu toe onze Risk Factory hebben bezocht, beoordelen ons met een 8,4. 

Senioren krijgen uitleg bij een scenario

Onze Gezondheids- en veiligheidsscenario's

In nagebootste praktijksituaties ervaren senioren hoe om te gaan gezondheid- en veiligheidsrisico's én leren ze hoe te handelen. Dat doen we met 8 realistische en interactieve scenario's. De scenario’s zijn in afstemming met KBO Limburg ontwikkeld. Ook zijn praktijkervaringen van hulpverleningsdiensten hierin meegenomen.

Remote video URL

praktische informatie

Een bezoekje aan onze Risk Factory neemt ongeveer een dagdeel in beslag. Het bezoek zelf duurt 3 uur, maar daar komt natuurlijk nog reistijd bij. In overleg maken we afspraken over het tijdstip van bezoek.

We ontvangen uitsluitend één groep senioren tegelijkertijd. Vooraf maken we afspraken over hoe het bezoek eruit komt te zien. Op de dag zelf wordt de groep bij een vooraf afgesproken ophaalplek door onze bus opgehaald. Daarna zijn ze drie uur in de Risk Factory en beleven ze allerlei scenario’s op het gebied van gezondheid en veiligheid. Halverwege is er pauze met koffie, thee en een versnapering. Na afloop brengen we de groep weer terug naar de plek waar ze ook opgehaald zijn.

Een bezoek aan de Risk Factory kost €12,50 per deelnemer. Dit is inclusief vervoer, het bezoek aan de Risk Factory en koffie of thee met een versnapering. Hierover maken we afspraken.

Leuk dat jullie met een groep, afdeling of vereniging een bezoek willen brengen aan onze Risk Factory. Jullie zijn van harte welkom. We ontvangen jullie graag. Stuur ons een mail, dan nemen wij contact op om een bezoek in te plannen. 

Stuur een e-mail!