Mobiele menu

Risk Factory Limburg-Noord bestaat 1 jaar!

6 mei 2020

Vandaag is een bijzondere dag voor Risk Factory Limburg-Noord! Precies 1 jaar geleden ontvingen we onze allereerste basisschool. Dit hadden we graag willen vieren, met elkaar willen beleven, maar helaas zijn we op dit moment door de corona-maatregelen gesloten.

We zijn trots op de manier waarop de Risk Factory zich het afgelopen jaar al heeft mogen ontwikkelen. We hebben al meer dan 1.700 leerlingen mogen ontvangen (en zonder corona-maatregelen waren dit er al 3000 geweest). Sinds 2020 zijn we ook voor senioren open en hebben we de eerste groepen al mogen ontvangen!

Ook zijn we trots op al onze partners die een bijdrage leveren aan het up-to-date houden van onze scenario’s én natuurlijk op al onze tientallen begeleiders die een bezoek aan de Risk Factory tot een succes maken. Er zijn nog een hoop plannen en ideeën voor de toekomst. Het aantal schoolbesturen waar de Risk Factory een overeenkomst mee heeft blijft groeien. We zijn onder de indruk van alle aanmeldingen van groepen senioren en we kunnen niet wachten tot we iedereen (alsnog) mogen ontvangen!

Iedereen bedankt voor een jaar vol beleven! We ontvangen jullie graag snel weer in betere tijden, gezond en wel,  in onze Risk Factory!