Mobiele menu

Risk Factories werken samen

11 juli 2019

Al tijdens de realisatie van de Risk Factory Limburg-Noord is er intensief samengewerkt met de Risk Factory Twente. Inmiddels is deze samenwerking ook bekrachtigd in een samenwerkingsovereenkomst.

Risk Factory Twente heeft enorm geholpen door materialen, kennis en kunde beschikbaar te stellen ten gunste van Risk Factory Limburg-Noord. Vanaf nu zetten we samen de schouders eronder. Dit omdat we geloven in de meerwaarde van samenwerking, bijvoorbeeld bij de (door)ontwikkeling van scenario’s, het samen optrekken bij onderzoek naar het maatschappelijk rendement en het uitwisselen van ervaringen van begeleiders.

Nadat de begeleiders van Risk Factory Limburg-Noord al eerder een opleiding hadden genoten in Twente, was het nu tijd voor de begeleiders van Twente om de Risk Factory in Limburg te komen bezoeken. Naast de gezellige kennismaking zijn er tips uitgewisseld om beide locaties nóg beter te kunnen maken. Daarnaast gaven de begeleiders uit Twente aan trots te zijn op hoe we de Risk Factory in Limburg hebben vormgegeven, op het feit dat er al bijna 800 leerlingen zijn ontvangen én op het scenario Positief Gezond.